|
|
תירס מוקפץ עם פטריות וארוגולה |
מרכיבים :
|
2 כוסות גרגירי תירס קפוא
6 פטריות שיטאקי גדולות
2 כוסות ארוגולה חתוכה גס
3 שיני שום קצוצות
כף שמן זית
1/3 כפית חמאה
מלח ופלפל
1 כוס ציר עוף או ירקות
|
|
אופן הכנה :
|
•חותכים את הפטריות לרצועות דקות (יש להסיר את הגבעול שאינו אכיל).
•
קוצצים את הארוגולה (רוקט) לרצועות עבות.
•
מחממים מחבת חם עם שמן זית ומקפיצים עליו את הפטריות עם חמאה ומעט מלח כ- 10 דקות.
•
מורידים לחום בינוני ומוסיפים את השום, מערבבים חצי דקה ומוסיפים את התירס, את ציר העוף או הירק ופלפל שחור.
•
כשהציר מתאדה כמעט לחלוטין (אחרי 10 דקות), מעלים שוב את החום, מוסיפים פנימה את הארוגולה ומערבבים כחצי דקה.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|