חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פלפל קלוי על האש
פלפל אדום
מניחים את הפלפל על להבת הגז והופכים אותו כל כמה דקות, עד שכל הצד החיצוני שלו שחור ושרוף.
• חשוב להקפיד על השחמה מוחלטת על מנת שהפלפל יהיה רך בפנים! (לפחות 4 דקות מכל צד).
• מכניסים את הפלפל לשקית אטומה לחלוטין ומניחים לו להצטנן.
• שמגיע לטמפרוטרת החדר ומכניסים למקרר למשך שעה.
• מוציאים את הפלפל מהמקרר, מקלפים את הקליפה עם מפית נייר, חותכים במרכז ושוטפים תחת ברז.
• ניתן לחתוך ולהוסיף לתבשילים או להשרות בתערובת חומץ או שמן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים