חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סטייק טלה ברוטב תפוז ומנטה
10 חתיכות סטייק טיבון טלה (קילו)
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל
1/2 כפית כוסברה יבשה
1 כף כמון
1/4 כפית קינמון
קורט פלפל קאיין חריף
1 כפית תיבול הרב דה פרובאנס
1/4 כוס ריבת תפוזים
1/2 כף חומץ אורז
קורט פתיתי צ'ילי
כף מנטה או נענע קצוצה
•מניחים את נתחי הטלה בקערה ומפזרים מעליהם את השום הכתוש, שמן זית, 1/2 כפית פלפל שחור, כוסברה יבשה, כמון, קורט פלפל קאיין חריף (אפשר לוותר) קינמון ותיבול פרובאנס.
• מערבבים היטב.
• מניחים לשעה לפחות או למשך הלילה.
• אחרי שעה, מפזרים על הבשר מלח וצולים על הגריל בין 4 ל-7 דקות לכל צד.
• במידה והסטייקים שהו במקרר, יש להוציאם ולהביא אותם לטמפ' החדר לפני הצלייה.
• מורידים את הבשר מהגריל ומכסים עם נייר כסף כדי שימשיך להתבשל (לא להדק את נייר הכסף, רק להניח מעל).
• בכלי נפרד מערבבים את הריבה עם המנטה הקצוצה, פתיתי הצ'ילי וחומץ האורז.
• מסדרים את הטלה על צלחת הגשה, מכסים ברוטב הקר ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים