|
|
בטטה מזוגגת בליים ופלפל חריף |
מרכיבים :
|
3 בטטות גדולות
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
מיץ מלימון ליים
|
|
אופן הכנה :
|
• סוחטים לימון ליים לתוך קערה, מוסיפים כפית פלפל צ'יפוטלה, כפית מלח וכף שמן זית, טורפים היטב.
•
חותכים את הבטטות לקוביות ומחממים תנור ל-190 מעלות.
•
מצפים את הבטטות במרינדה ומניחים בתבנית.
•
מפזרים בצורה שווה ומשאירים מעט מהרוטב בצד.
•
מכניסים לתנור ל- 30 דקות.
•
מוציאים את הבטטות ומצפים בשארית המרינדה.
•
אם יש צורך מוסיפים עוד מלח ושמן זית.
•
מעלים את התנור ל- 230 מעלות, מחזירים את הבטטות לתנור, וצולים עוד 12 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|