חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בטטה מזוגגת בליים ופלפל חריף
3 בטטות גדולות
1 כף שמן זית
1 כפית פלפל צ'יפוטלה
1 כפית מלח
מיץ מלימון ליים
• סוחטים לימון ליים לתוך קערה, מוסיפים כפית פלפל צ'יפוטלה, כפית מלח וכף שמן זית, טורפים היטב.
• חותכים את הבטטות לקוביות ומחממים תנור ל-190 מעלות.
• מצפים את הבטטות במרינדה ומניחים בתבנית.
• מפזרים בצורה שווה ומשאירים מעט מהרוטב בצד.
• מכניסים לתנור ל- 30 דקות.
• מוציאים את הבטטות ומצפים בשארית המרינדה.
• אם יש צורך מוסיפים עוד מלח ושמן זית.
• מעלים את התנור ל- 230 מעלות, מחזירים את הבטטות לתנור, וצולים עוד 12 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים