|
|
קישואים במילוי גבינת עיזים |
מרכיבים :
|
3 קישואים עגולים
6 כפות גבינת עיזים
3 כפות רוטב רומסקו
3 כפות שמן זית
2 כפות פרורי לחם
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מנקים את הקישואים וחוצים אותם במרכז.
•
מוציאים את הליבה עם כפית.
•
מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומסדרים את הקישואים על תבנית מצופה בשמן זית.
•
מפזרים מעל הקישואים מלח ופלפל. ממלאים אותם בכפית גבינת עיזים מגורדת, מפזרים מעל רוטב רומסקו (או רוטב סלסה/רוטב חריף אחר), ובוזקים מעל כפית פירורי לחם וזילוף שמן זית.
•
אופים בין 15 ל- 20 דקות, מוציאים ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|