|
|
פירות יער בגבינת מסקרפונה |
מרכיבים :
|
50 גר' תותים
25 גר' פטל שחור או אוכמניות
1/3 כוס סוכר
מיץ מחצי תפוז
1 כפית גרדת לימון קצוצה דק
1/2 כפית סוכר
כמה טיפות תמצית וניל
2 כפיות אבקת סוכר
2 עוגות ספוג עגולות מתוקות
|
מבער מיוחד להשחמה נוסח ברולה
|
אופן הכנה :
|
•שמים את התותים והפטל בקערה ומפזרים מעל 1/3 כוס סוכר ומיץ מחצי לימון.
•
מניחים במקרר לשלוש שעות או למשך לילה.
•
מכניסים את גבינת המסקרפונה לקערה ומוסיפים את גרדת הלימון, 1/2 כפית סוכר וכמה טיפות תמצית וניל. מערבבים היטב.
•
חוצים את העוגות במרכז ומורחים אותן בתערובת המסקרפונה ומפזרים מעל אבקת סוכר.
•
קולים את הסוכר על גבי העוגה עם המבער משך 30 שניות, (לא חובה).
•
מניחים את העוגה במרכז צלחת הגשה, ומפזרים מסביבה את הפרות שהוציאו נוזלים משך כמה שעות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|