חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אספרגוס ברוטב בלסמי ופרמזן
צרור אספרגוס שטוף
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
גבינת פרמזן מגורדת
• מצפים תבנית בשכבת נייר כסף עבה ומשאירים שאריות נייר בצדדים.
• שופכים למרכז נייר הכסף את שמן הזית, החומץ הבלסמי, מיץ הלימון ומלח.
• מחממים מחבת בחום גבוה מאוד, מוסיפים כפית שמן זית ומטגנים את האספרגוס עד שמתרכך מעט ומושחם בקצוות (כ- 7 דקות).
• מעבירים את האספרגוס מהמחבת לתוך נייר הכסף עם התבלינים, וסוגרים את נייר הכסף היטב מכל הצדדים.
• מוסיפים עוד שכבת נייר כסף כדי שהרוטב לא יברח.
• משאירים את האספרגוס כ- 5 דקות בנייר הכסף, על מנת שימשיך להתרכך.
• מוציאים את האספרגוס לצלחת ומפזרים מעל פרמזן.
• מגישים עם לימון טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים