חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב פטריות לבשר
450 גר' פטריות פרוסות
1 ליטר ציר בקר
50 גר' חמאה
3 כפות קמח גדושות
מלח ופלפל
ענף טימין
•ממיסים את החמאה בסיר על גבי האש.
• מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומקפיצים.
• מוסיפים מלח וממשיכים להקפיץ עד שהפטריות מוציאות את הנוזלים.
• ממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים בחצי.
• מוסיפים את הקמח, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית כ- 5 דקות עד שהקמח מבושל.
• מוסיפים את ציר הבקר, מעלים את האש ומביאים לרתיחה.
• מוסיפים פלפל וענף טימין.
• מורידים אש לאש בינונית וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם (כ- 30 דקות.)
• במהלך הבישול יש להוציא את הקצף שצף על הנוזל (שאריות ופסולת).
• אחרי 30 דקות, מורידים מהאש ומגישים עם בשר ופירה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים