|
|
רוטב פטריות לבשר |
מרכיבים :
|
450 גר' פטריות פרוסות
1 ליטר ציר בקר
50 גר' חמאה
3 כפות קמח גדושות
מלח ופלפל
ענף טימין
|
|
אופן הכנה :
|
•ממיסים את החמאה בסיר על גבי האש.
•
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומקפיצים.
•
מוסיפים מלח וממשיכים להקפיץ עד שהפטריות מוציאות את הנוזלים.
•
ממשיכים לבשל עד שהנוזלים מתאדים בחצי.
•
מוסיפים את הקמח, מערבבים וממשיכים לבשל על אש בינונית כ- 5 דקות עד שהקמח מבושל.
•
מוסיפים את ציר הבקר, מעלים את האש ומביאים לרתיחה.
•
מוסיפים פלפל וענף טימין.
•
מורידים אש לאש בינונית וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם (כ- 30 דקות.)
•
במהלך הבישול יש להוציא את הקצף שצף על הנוזל (שאריות ופסולת).
•
אחרי 30 דקות, מורידים מהאש ומגישים עם בשר ופירה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|