חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק וון-טון
450 גר' בשר טחון (לבן או בקר)
3 בצלים ירוקים קצוצים
3 שיני שום מעוכות
1 כף ג'ינג'ר כתוש
1 כפית רוטב דגים
1 כפית רוטב חריף כמו רוטב סרירצ'ה
1 כף רוטב סויה
1 כף יין שרי
1/4 כפית שמן שומשום
ריבועי בצק וון-טון
ליטר וחצי ציר עוף
120 גר' פטריות שיטאקי חתוכות
• 8 עלי בוק צ'וי או מנגולד
• שמן צמחי לטיגון
• 1 חלבון ביצה
•מערבבים את הבשר הטחון עם 3 שיני שום קצוץ, 3 בצל ירוק קצוץ, ג'ינג'ר, כף יין שרי, רוטב סויה ורוטב דגים.
• מוסיפים שמן שומשום וכפית רוטב חריף (רוטב סרירצ'ה, טבסקו או אחר).
• מצפים בנילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
• חותכים את פטריות השיטאקי (ללא הרגל) ומטגנים בסיר עם מעט שמן כ-10 דקות.
• מוסיפים 6 כוסות ציר עוף ומשאירים על אש קטנה.
• במקביל חותכים את הבוק צ'וי או מנגולד/חסה לרצועות דקות.
• פורסים את ריבועי בצק הוון-טון ומניחים במרכז כל אחד 1/2 כפית מהבשר.
• מושחים את הפינות עם חלבון ביצה וסוגרים במשולשים או כמו טורטליני.
• מביאים את המרק לרתיחה, מכניסים את עלי המנגולד ואת ריבועי הוון-טון.
• מבשלים עוד כ- 5 דקות עד שהכיסנים עולים למעלה.
• מכבים את האש ומעטרים את המרק בעיגולי בצל ירוק.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים