|
|
שרימפס סקמפי בשעועית לבנה |
מרכיבים :
|
450 גר' שרימפס סקמפי קלופים ונקיים
1 קופסת שעועית לבנה גדולה 360 גר'
2 שיני שום כתוש
1/3 כוס פטרוזליה קצוצה
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
2 כפות מיץ לימון
2 כפות מים
קורט פלפל קאיין או פלפל שחור
|
מלח
|
אופן הכנה :
|
•מייבשים את השרימפס היטב עם מגבת נייר, ומפזרים עליהם כף שמן זית, ו-1/2 כפית פפריקה ספרדית מתוקה ומערבבים.
•
מחממים מחבת עם כף שמן זית לחום גבוה וצולים את השרימפס, כ- 30 שניות מכל צד.
•
מוסיפים למחבת החם את החמאה ואת השום הכתוש.
•
כשהחמאה נמסה, והשום מתרכך (2 דקות) מוסיפים את השעועית, את 2 כפות מיץ הלימון ושתי כפות מים.
•
מערבבים על האש כדקה, מוסיפים את הפטרוזליה ומכבים את האש.
•
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל חריף.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|