|
|
ביצים נוסח בנדיקט |
מרכיבים :
|
2 ביצים
1 לחמניה חתוכה באמצע
1/2 כוס חומץ רגיל
2 פרוסות עבות של פסטרמה או בייקון
מלח ופלפל
רוטב הולנדייז (מתכון מצורף)
עירית קצוצה
|
|
אופן הכנה :
|
מרתיחים סיר מים עם מלח, ומוסיפים למים את החומץ.
•
פותחים שתי ביצים (שלמות) בקערה ניפרדת כל אחת ומצננים במקרר ל1/2 שעה.
•
מוציאים את הביצים מהמקרר ושופכים בעדינות לתוך הסיר.
•
כשהביצים מלבינות, בודקים עם התרבד שלא נדבקו לתחתית הסיר והן צפות.
•
מבשלים 5 דקות.
•
חותכים את הלחמניה במרכז וקולים מעט את שני הצדדים בתנור.
•
מניחים על הלחמניה פרוסת נקניק או בייקון.
•
שולים בזהירות את הביצים מהסיר מספיגים את המים במגבת נייר ומניחים אחת על כל צד של לחמניה.
•
מפזרים מעל הכל רוטב הולנדיז (ראה מתכון רוטב הולנדיז של שף ג'ון) ובוזקים עירית מעל.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|