חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ביצים נוסח בנדיקט
2 ביצים
1 לחמניה חתוכה באמצע
1/2 כוס חומץ רגיל
2 פרוסות עבות של פסטרמה או בייקון
מלח ופלפל
רוטב הולנדייז (מתכון מצורף)
עירית קצוצה
מרתיחים סיר מים עם מלח, ומוסיפים למים את החומץ.
• פותחים שתי ביצים (שלמות) בקערה ניפרדת כל אחת ומצננים במקרר ל1/2 שעה.
• מוציאים את הביצים מהמקרר ושופכים בעדינות לתוך הסיר.
• כשהביצים מלבינות, בודקים עם התרבד שלא נדבקו לתחתית הסיר והן צפות.
• מבשלים 5 דקות.
• חותכים את הלחמניה במרכז וקולים מעט את שני הצדדים בתנור.
• מניחים על הלחמניה פרוסת נקניק או בייקון.
• שולים בזהירות את הביצים מהסיר מספיגים את המים במגבת נייר ומניחים אחת על כל צד של לחמניה.
• מפזרים מעל הכל רוטב הולנדיז (ראה מתכון רוטב הולנדיז של שף ג'ון) ובוזקים עירית מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים