חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב הולנדייז
170 גר' חמאה לא מלוחה
2 חלמוני ביצה
מיץ מ-1/2 לימון
מלח ופלפל
כמה טיפות טבסקו
מפרידים את הביצים ומניחים את החלמונים בקערה או סיר חסין אש.
• מוסיפים מיץ מחצי לימון.
• מניחים את הקערה על אש קטנה ומתחילים לטרוף את התערובת. יש לטרוף בזהירות ומידי פעם להרחיק את הקערה מהאש.
• ברגע שהתערובת מתחילה להסמיך היא תסמיך במהירות ולכן טורפים עוד מעט בשלב זה עד שמתחילים לצאת אדים (לא יותר מ-2 דקות), מכבים את האש וממשיכים לערבב.
• במקביל, ממיסים את כל החמאה לנוזל, מניחים לו להצטנן רק מעט (על מנת שלא יקשה את הביצים). מזלפים את החמאה הנמסה לתוך תערובת הביצים תוך טריפה מתמדת.
• חשוב להקפיד להוסיף 2 כפות חמאה ולטרוף, וחוזר חלילה.
• כשהרוטב מוכן, מוסיפים מלח, פלפל ומעט טבסקו ומגישים עם ביצים עלומות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים