חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף בקארי
1 כף שום טרי קצוץ או שום יבש
5 כפות רוטב קארי
1 חזה עוף חתוך לרצועות
צרור עשבי תיבול קצוצים כמו פטרוזיליה כוסברה ועירית
1.5 ליטר מים קרים
מלח ופלפל
• חותכים את חזה העוף לרצועות נקיות משומן ומפזרים עליהן מעט מלח ופלפל.
• מחממים ווק (לא חובה לשים שמן) ו"סוגרים" את רצועות העוף בערך 3 דקות מכל צד עד שהן מלבינות.
• קוצצים את השום דק, מוסיפים אותו למרכז המחבת עם העוף.
• מקפיצים את העוף עם השום כדקה, מוסיפים למחבת את רוטב הקארי ומערבבים.
• מוסיפים למחבת מים קרים עד לכיסוי כל העוף.(כליטר וחצי).
• מביאים את הנוזלים במחבת להרתחה, מורידים את האש ומבשלים עד שהרוטב נהייה סמיך (כשעה).
• מגישים את נתחי חזה העוף עם אורז לבן ומפזרים מעל את עשבי התיבול הקצוצים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים