|
|
כדורי בשר איטלקיים |
מרכיבים :
|
450 גר' בשר טחון
450 גר' בשר לבן טחון
1/3 כוס פירורי לחם
1/2 כוס חלב או ציר עוף
1 בצל קצוץ
2 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
|
קורט פלפל קאיין
2 ביצים
רוטב עגבניות לספגטי
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים את פירורי הלחם עם החלב ומניחים ל-20 דקות.
•
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצל עד שקיפות.
•
מערבבים את שני סוגי הבשר הטחון, ומוסיפים לתערובת את הבצל המאודה, ואת תערובת פירורי הלחם והחלב.
•
מערבבים ומוסיפים 2 ביצים, שום קצוץ, פטרוזיליה קצוצה, 2 כפיות מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין, ופרמזן מגורד.
•
מערבבים היטב, מצפים בניילון שקוף ומניחים במקרר לשעה.
•
מרטיבים את הידיים וצרים כדורי בשר בגודל גדול מעט מכדורי גולף.
•
מניחים את הכדורים על תבנית עם נייר כסף מצופה במעט שמן זית, וצולים בתנור שחומם לחום של -220 מעלות למשך כ- 15 עד 20 דקות.
•
מחממים סיר עם רוטב עגבניות מוכן ומכניסים לתוכו את הכדורים.
•
מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני כשעה.
•
מגישים חם עם אורז או קוסקוס.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|