|
|
קינוח דלעת ברולה |
מרכיבים :
|
1 כוס מחית דלעת או דלורית
3 חלמונים גדולים
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס שמנת מתוקה 38%
1/4 כפית אגוז מוסקט
קורט מלח
1/4 כפית קינמון
1 כוס סוכר לבן
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים בקערה את 3 החלמונים, עם הסוכר החום עד שנוצר מרקם עיסה חלק.
•
מוסיפים את השמנת המתוקה וטורפים היטב.
•
מוסיפים את מחית הדלעת (ניתן לקנות משומר או לבשל דלעת ולמעוך לפירה) ומערבבים.
•
מוסיפים אגוז מוסקט, קינמון, קורט מלח ותבלין אולספייס (בעל חריפות עדינה).
•
שופכים את הבלילה לכלים אישיים המיועדים לתנור, (לא למלא עד הסוף).
•
מניחים את הכלים בתוך תבנית פיירקס וממלאים אותה במים עד למחצית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות משך 30 עד 35 דקות.
•
מוציאים מהתנור ומצננים משך כמה שעות במקרר.
•
מפזרים כף או שתים של סוכר מעל כל כלי אישי וקולים את השכבה העליונה עם מבער ברולה עד שהסוכר משחים כולו ומתקשה.
•
מצננים מעט ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|