|
|
סלמון בסלסה מנגו |
מרכיבים :
|
1 מנגו בשל ורך
1/2 לימון ליים
ריבת פלפלים בצ'ילי
חופן כוסברה קצוצה
2 נתחי סלמון נקיים
מלח
שמן לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות קטנות.
•
מערבבים את המנגו עם מיץ מלימון ליים ועם כף ריבת צ'ילי.
•
מוסיפים חופן כוסברה קצוצה, ומשאירים במקרר לחצי שעה.
•
מורידים את העור מעל הסלמון, ממליחים אותו וצולים במחבת שחוממה מראש לחום גבוה עם מעט שמן צמחי, כ- 2 עד שלוש דקות מצד אחד.
•
מורידים את האש והופכים לעוד 2 דקות בצד השני.
•
מגישים את הסלמון מעל סלט (ראה מתכון סלט קולסלואו פריך של שף ג'ון), ומפזרים מעל את רוטב המנגו הקר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|