חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה לבן בסיידר ושאלוט
4 נתחי מדליוני בשר לבן
מלח ופלפל
2 כוסות סיידר (לא צלול- סמיך)
1/4 כוס חומץ תפוחים
1 כף חמאה ללא מלח
שמן צמחי
כמה ענפי טימין
• מפזרים על נתחי הבשר מלח ופלפל.
• מקלפים את בצלי השאלוט וחותכים לרבעי עיגולים.
• מחממים מחבת עם מעט שמן לחום גבוה, וצולים עליה את נתחי הבשר 2 עד 3 דקות מכל צד.
• כשהבשר סגור משני צדדיו, מוסיפים למחבת את בצלי השאלוט ומקפיצים אותם כמה דקות.
• מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, משך 8 דקות.
• מוציאים את המחבת מהתנור ומניחים את הבשר בצד.
• מחזירים את המחבת עם הבצלים לאש בינונית ומוסיפים להם את חומץ הסיידר.
• מערבבים ומוסיפים את הסיידר.
• מעלים לאש גבוהה ומצמצמים את הנוזל לחצי.
• מוסיפים מלח ופלפל, וכמה גבעולי טימין.
• מכבים את האש ומוסיפים כף חמאה קרה. מערבבים היטב עד שנמסה לחלוטין.
• מחזירים את מדליוני הבשר למחבת ומניחים לכמה דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים