חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תבשיל בשר ולוביה
900 גר' לוביה ירוקה טריה
700 גר' בשר טלה, בקר או עוף חתוך לקוביות
1 קופסת עגבניות מרוסקות (480 גר')
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס בצל קצוץ
10 שיני שום קצוצות
4 כוסות ציר עוף
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
• חותכים את תרמילי הלוביה לחתיכות של שני סנטימטר.
• מבשלים את הבשר הקצוץ במים בסיר לחץ משך כ- 30 דקות.
• אם מחליטים להשתמש בעוף, מטגנים אותו משך 10 דקות על המחבת עד הלבנה.
• מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר, כשהשמן מבעבע מוסיפים את הלוביה הירוקה (על חום בינוני), מערבבים ומוסיפים את הבצל.
• מאדים יחד כ-15 דקות.
• מוסיפים לסיר את הכוסברה ואת השום הקצוץ, מערבבים ומטגנים כ- 5 דקות.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מלח ופלפל, ומבשלים עוד 5 דקות.
• מוסיפים את קוביות הבשר/עוף ואת ציר העוף.
• אם רוצים תבשיל סמיך מוסיפים רק 2 או 3 כוסות ציר.
• מערבבים ומבשלים על אש בינונית כ- 20 עד 30 דקות.
• מגישים עם אורז ועם עיטור פטרוזיליה קצוצה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים