חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורז חום מרוקאי
4 כוסות מים
1/2 כוס איטריות ביצים דקיקות
2 כוסות אורז חום פרסי או בסמטי
מלח ופלפל
1 קוביית מרק ירקות
2 כפות שמן
1/4 כפית סומק
• מחממים סיר עם מכסה עם שתי כפות שמן,על חום נמוך.
• כשהשמן חם מטגנים את איטריות הביצים משך כ- 2 דקות תוך ערבוב-עד שהאיטריות מתחילות להשחים.
• מוסיפים לסיר את 4 כוסות המים, ואת קוביית המרק, מעלים את החום לחום בינוני ומביאים לרתיחה.
• מורידים את האש להכי קטנה ומוסיפים לסיר את 2 כוסות האורז, מלח ופלפל.
• מערבבים ומכסים את הסיר.
• מבשלים משך 45 דקות, וכל 15 דקות מורידים את המכסה ומערבבים מעט.
• כשהאורז מוכן, מפרידים אותו עם מזלג וניתן גם לערבב פנימה כף חמאה.
• מגישים בעיטור פטרוזיליה וסומק.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים