|
|
פרגיות נוסח שיש טאוק לבנוני |
מרכיבים :
|
2 חזה עוף ללא עצמות
3 שיני שום קצוצות
1/2 כף רסק עגבניות
2 כפות קטשופ
1/4 כוס יוגורט
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כף מלח
1/2 כפית פפריקה
שמן זית לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
•חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 2 סנטימטר, ומכניסים את הקוביות לקערה.
•
מוסיפים לעוף 1/2 כפית פפריקה, 3 שיני שום חצוץ ו-1/2 כפית מלח.
•
מוסיפים גם 1/4 כוס מיץ לימון, 1/4 כוס יוגורט, את רסק העגבניות ואת הקטשופ.
•
מערבבים היטב ומשרים לשעתיים שלוש במקרר.
•
מחממים מחבת כבדה עם שמן זית וכשהשמן רותח צולים את העוף כ-5 דקות מכל צד.
•
בוזקים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם עם פיתות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|