חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פרגיות נוסח שיש טאוק לבנוני
2 חזה עוף ללא עצמות
3 שיני שום קצוצות
1/2 כף רסק עגבניות
2 כפות קטשופ
1/4 כוס יוגורט
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כף מלח
1/2 כפית פפריקה
שמן זית לטיגון
•חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 2 סנטימטר, ומכניסים את הקוביות לקערה.
• מוסיפים לעוף 1/2 כפית פפריקה, 3 שיני שום חצוץ ו-1/2 כפית מלח.
• מוסיפים גם 1/4 כוס מיץ לימון, 1/4 כוס יוגורט, את רסק העגבניות ואת הקטשופ.
• מערבבים היטב ומשרים לשעתיים שלוש במקרר.
• מחממים מחבת כבדה עם שמן זית וכשהשמן רותח צולים את העוף כ-5 דקות מכל צד.
• בוזקים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם עם פיתות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים