חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גלילי גבינה ים תיכוניים
2 כוסות גבינת אקאווי או גבינת מוצרלה מגורדת
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית פלפל שחור
מלח
1 ביצה
עלי אגרול דקים
שמן זית לטיגון
• מערבבים את שתי סוגי הגבינות עם הפטרוזיליה, פלפל ומלח (אלא אם הגבינות מלוחות מאוד ואז ניתן לוותר על מלח).
• מוסיפים חלבון ביצה לבלילה ומערבבים.
• טורפים את החלמון בכלי נפרד.
• מניחים עלה אגרול מרובע על קרש עבודה, ומניחים בפינה אחת כף מהבלילה בצורת גליל באלכסון. מורחים את הקצוות הנגדיים של עלה האגרול בחלמון הביצה על מנת שידבק,וסוגרים בצורת מעטפה מגולגלת (ראו בסרטון).
• מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה עם 6 כפות שמן זית.
• מטגנים את הצד הפתוח קודם כדי שהבצק לא יפתח, עד השחמה כ-3 או 4 דקות מכל צד.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים