חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פול מדמס
קופסת שימורי פול ירוק 480 גר' (או פול שבישלתם מראש)
קופסת שימורי חומוס 480 גר' (או חומוס שהושרה ובושל מראש)
2 שיני שום גדולות קצוצות
1 כפית מלח
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס עגבניות קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 צנוניות חתוכות
1/4 כוס שמן זית
קורט פלפל קאיין חריף (לא חובה)
• מסננים את הנוזלים מהפול והחומוס ושוטפים אותם.
• מחממים סיר עם כוס מים ומבשלים את החומוס והפול 10 דקות. בתום הבישול שופכים אותם עם המים לקערה.
• מוסיפים לקערה שני שיני שום כתוש, מלח, מיץ לימון, ומערבבים.
• כותשים מעט מהפול והחומוס עם מכתש או עם מזלג כך שמחצית מהבלילה תמעך ומחציתה ישאר שלם.
• מניחים בצד ל-10 דקות לספוג טעמים.
• מוציאים לצלחת הגשה ומוסיפים מעל כקישוט את העגבניות הקצוצות, הפטרוזיליה הקצוצה, ומעטרים עם חצאי צנונית.
• מעל הכל מפזרים שמן זית וקורט פלפל קאיין או פלפל שחור.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים