|
|
פול מדמס |
מרכיבים :
|
קופסת שימורי פול ירוק 480 גר' (או פול שבישלתם מראש)
קופסת שימורי חומוס 480 גר' (או חומוס שהושרה ובושל מראש)
2 שיני שום גדולות קצוצות
1 כפית מלח
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס עגבניות קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 צנוניות חתוכות
1/4 כוס שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• מסננים את הנוזלים מהפול והחומוס ושוטפים אותם.
•
מחממים סיר עם כוס מים ומבשלים את החומוס והפול 10 דקות. בתום הבישול שופכים אותם עם המים לקערה.
•
מוסיפים לקערה שני שיני שום כתוש, מלח, מיץ לימון, ומערבבים.
•
כותשים מעט מהפול והחומוס עם מכתש או עם מזלג כך שמחצית מהבלילה תמעך ומחציתה ישאר שלם.
•
מניחים בצד ל-10 דקות לספוג טעמים.
•
מוציאים לצלחת הגשה ומוסיפים מעל כקישוט את העגבניות הקצוצות, הפטרוזיליה הקצוצה, ומעטרים עם חצאי צנונית.
•
מעל הכל מפזרים שמן זית וקורט פלפל קאיין או פלפל שחור.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|