חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תבשיל קדרה תאילנדי
קילו ו-100 גר' בשר צלי חתוך לקוביות
900 גר' תפוח אדמה מקולפים חתוכים לרבעים
1 בצל חתוך גס
2 כפות רסק עגבניות
3 פרוסות שלמות משורש ג'ינג'ר
3 שיני שום
1 כפית רוטב קארי אדום
1/4 כוס רוטב דגים
1/2 ליטר ציר בקר
1 קופסת חלב קוקוס (420 גר')
1/4 כוס סוכר חום
• 1/2 כוס בוטנים קלויים
• 3 בצל ירוק
• חצי צרור כוסברה או בזיל
• 2 כפות שמן צמחי
• 1 כף כמון
• 1 כף כוסברה יבשה
• 1 עלי דפנה
• מחממים סיר עם שמן על אש גבוהה, ומטגנים את הבשר עד שכל הצדדים ישחימו.
• מוציאים את הבשר ומניחים בצלחת.
• מורידים לאש בינונית ושופכים פנימה את הבצל עם כפית מלח. מטגנים עד שקיפות כ-5 דקות.
• חותכים 3 חתיכות שלמות של שורש ג'ינג'ר ומוסיפים לסיר יחד עם כף כמון, כף כוסברה יבשה ועלה דפנה.
• מוסיפים את הקארי (זהירות חריף!),ושתי כפות רסק עגבניות, ומערבבים משך כמה דקות.
• מוסיפים לסיר את הבשר שצלינו, שום קצוץ, ציר בקר, וחלב קוקוס. מערבבים ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים 1/4 כוס רוטב דגים (מלוח!).
• מורידים את האש, מכסים ומבשלים 45 דקות.
• אחרי 45 דקות, מוסיפים סוכר חום, תפוחי אדמה ואת הבוטנים.
• מכסים שוב ומבשלים כ-15 דקות, ואז מסירים את המכסה על מנת שהרוטב יצטמצם.
• מבשלים במכסה פתוח עד שתפוחי האדמה רכים.
• מכבים את האש ומוסיפים בצל ירוק קצוץ ובזיל (או כוסברה טריה).
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים