|
|
תפוחי אדמה בתנור בנוסח פרובאנס |
מרכיבים :
|
2 תפוחי אדמה גדולים
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
|
|
אופן הכנה :
|
• פורסים את תפוחי האדמה עם הקליפה לחצאים, וחותכים כל חצי לשלוש רצועות עבות.
•
מניחים בקערה ומוסיפים כפית פפריקה, כפית תיבול הרב דה פרובאנס, מלח ופלפל ושתי כפות שמן זית. מערבבים היטב.
•
מסדרים את תפוחי האדמה אחד אחד על תבנית עם נייר אפייה או נייר סיליקון, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך 20 דקות.
•
מוציאים והופכים את תפוחי האדמה ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות.
•
מכבים את התנור, הופכים את תפוחי האדמה כך שהקליפה תהיה כלפי מטה, ומחזירים לתנור שנותר חם לעוד 10 דקות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|