|
|
ירקות מושחמים בגבינת פטה |
מרכיבים :
|
חציל
זוקיני צהוב
ענף כרישה
פטריות פורטבלו
פלפל אדום
תרסיס שמן זית
שום טרי
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
•חותכים מספר פרוסות חצילים בעובי של 1 ס"מ.
•
חותכים זוקיני או קישואים באלכסון - באותו העובי.
•
חותכים את הכרישה לטבעות, ואת הפלפל האדום לרבעים.
•
מניחים את כל הירקות על תבנית.
•
מרססים מעל ומתחת לירקות בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום טרי.
•
מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ- 12 דקות עד להשחמה.
•
מוציאים את הירקות מהתנור, מגררים מעל גבינת פטה, ומחזירים לתנור להקרמה למשך עוד כ-7 דקות (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).
•
מוציאים ומגישים כתוספת ירק חם.
•
בתיאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|