חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ירקות מושחמים בגבינת פטה
חציל
זוקיני צהוב
ענף כרישה
פטריות פורטבלו
פלפל אדום
תרסיס שמן זית
שום טרי
מלח ופלפל
•חותכים מספר פרוסות חצילים בעובי של 1 ס"מ.
• חותכים זוקיני או קישואים באלכסון - באותו העובי.
• חותכים את הכרישה לטבעות, ואת הפלפל האדום לרבעים.
• מניחים את כל הירקות על תבנית.
• מרססים מעל ומתחת לירקות בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום טרי.
• מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ- 12 דקות עד להשחמה.
• מוציאים את הירקות מהתנור, מגררים מעל גבינת פטה, ומחזירים לתנור להקרמה למשך עוד כ-7 דקות (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).
• מוציאים ומגישים כתוספת ירק חם.
• בתיאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים