|
|
לחם נאן הודי |
מרכיבים :
|
1 כפית שמרים
3 כוסות קמח לבן
2 כפות שמן חמניות
4 כפות יוגורט דל שומן
כפית דבש
כפית מלח
3/4 כוס מים פושרים
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים 3 כוסות קמח בקערה.
•
מוסיפים את כפית השמרים היבשים, את המלח, השמן והדבש (או כפית סוכר). מערבבים ומוסיפים את המים.
•
מוסיפים את היוגורט ומתחילים ללוש עד ליצירת גוש בצק נאה.
•
חותכים ל-8 כדורים שווים. לוקחים כל כדור ומשטחים אותו עם הידים למאין פיתה בעובי סנטימטר.
•
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות, למשך 5-10 דקות עד שמשחים למעלה.
•
מוציאים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|