חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מתאבן טונה ומנגו
סטייק טונה אדומה 450 גר'
1/2 מנגו בשל
1/2 אבוקדו בשל
1 כף ג'ינג'ר כתוש
מיץ מחצי לימון ליים
1 כפית רוטב צ'ילי
4 כפות חומץ אורז מתובל
1 כף רוטב סויה
כוסברה קצוצה
• חותכים חצי מנגו לקוביות קטנות.
• חותכים חצי אבוקדו לקוביות קטנות.
• קוצצים את שורש הג'ינג'ר דק.
• חותכים את הטונה לקוביות קטנטנות (חשוב שתהיה במקרר לפחות שעה קודם כדי שתהיה מוצקה לצורך החיתוך.
• מערבבים את קוביות הטונה עם הג'ינג'ר הקצוץ, מיץ מחצי לימון ליים, 1/2 כפית רוטב צ'ילי והמנגו.
• מערבבים היטב ומוסיפים 2 כפות חומץ אורז וכף רוטב סויה.
• מוסיפים את האבוקדו, ומערבבים בעדינות.
• מניחים ניילון נצמד בתוך קערית גודל הרצוי ומכניסים פנימה כמה כפות מהבלילה. מהדקים היטב וסוגרים עם הניילון, מכניסים למקרר לשעה על מנת שהטונה "תתבשל" בתוך המיצים.
• מוציאים מהמקרר, פותחים את הניילון והופכים על גבי צלחת.
• מכינים רוטב מ-1/2 כפית רוטב צ'ילי, 2 כפות חומץ אורז וכוסברה קצוצה.
• מגישים קר עם משולשי וואן-טון או טורטיות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים