חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שוק טלה בתנור
2 שוקי טלה
שמן זית
3 ענפי טימין
3 ענפי רוזמרין
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
מלח ופלפל
• מחממים תנור ל-230 מעלות.
• מצפים תבנית בנייר כסף ומשאירים נייר בצדדים כך שישאר מספיק על מנת לכסות את הצלי בשלב מאוחר יותר.
• מניחים את שוקי הטלה על התבנית.
• מפזרים מעל השוקיים מכול הצדדים, שמן זית, מלח ופלפל (בנדיבות).
• מכניסים את התבנית לתנור החם ל- 30 דקות.
• מוציאים את השוקי הטלה מהתנור, מפזרים מעל את השום החתוך, ואת גבעולי הטימין והרוזמרין.
• מכסים את הצלי בנייר הכסף שמסביב לתבנית, ומוסיפים עוד נייר כסף מעל.
• מורידים את התנור לחום של 90 מעלות וצולים שלוש שעות.
• מוציאים את שוקי הטלה מהתנור ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים