חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לחם ה"מתים"
3 כוסות קמח
1/2 כף אניס
1/2 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
1/4 כוס חלב
1/4 כוס מים
1/4 כוס חמאה מומסת
2 ביצים
1 כף שמן קנולה
1/4 כוס סוכר
2 כפות מיץ תפוזים
•מערבבים בקערה כוס וחצי קמח, עם אניס, מלח, 1/2 כוס סוכר ושמרים יבשים.
• מערבבים היטב.
• מערבבים בנפרד את החלב, המים והחמאה המומסת, ויוצקים על החומרים היבשים.
• מוסיפים שתי ביצים בהדרגה ומערבבים היטב.
• מוסיפים עוד כוס וחצי קמח, ומעבדים עד קבלת בצק חלק.
• מכדררים לכדור, מושחים בכף שמן, מכסים עם מגבת ומניחים במקום חמים ל-90 דקות.
• לאחר 90 דקות מעבדים ללחם על פי הצורה המבוקשת ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
• מרתיחים 1/4 כוס סוכר עם כף מיץ תפוזים עד שהסוכר נמס, ומברישים את הלחם בסירופ.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים