|
|
חזה עוף באננס ופלפל ירוק |
מרכיבים :
|
300 גר' חזה עוף
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר
1 כפית יין לבישול
1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות דק
1 קופסת שימורי אנס עם מיץ
1 כפית חומץ
1 כפית קורנפלור
שמן לבישול
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות ומשרים משך רבע שעה לפחות בתערובת של כפית סוכר, כף סויה וכפית יין.
•
בנפרד חותכים את הפלפל וקוצצים את השום.
•
מכינים רוטב מכוס מיץ אננס,כפית חומץ, כפית סוכר, כף רוטב סויה, ו- 1-2 כפיות קורנפלור.
•
מערבבים היטב עד שהסוכר נמס.
•
מחממים 2 כפות שמן בווק, ומוסיפים את השום הקצוץ.
•
מערבבים כדקה ומוסיפים את העוף.
•
מקפיצים כ-5 דקות ומוסיפים את הפלפל.
•
מקפיצים כדקה או 2 ומוסיפים את האננס, ואת הרוטב שהכנו קודם.
•
מערבבים עוד כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם.
•
מגישים עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|