|
|
כנפי עוף בנוסח סיני |
מרכיבים :
|
450 גר' כנפי עוף חתוכות לשתים
1 כף סוכר
1 כף חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
1 כפית קורנפלור
1 כוס ציר עוף
3 כוסות שמן בישול
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים את ציר העוף עם כף סוכר, כף חומץ אורז, כף שמן שומשום, כף רוטב הויסין וכפית קורנפלור.
•
מביאים את השמן לרתיחה ומטגנים את הכנפיים טיגון עמוק משך 12-15 דקות.
•
מוציאים את הכנפים לנייר סופג.
•
במחבת נפרדת מחממים את הרוטב עד רתיחה, כשמתחיל להסמיך, מוסיפים פנימה את העוף.
•
מערבבים היטב עד שכל העוף ספוג ברוטב.
•
מגישים עם אורז.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|