חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות שוקולד צ`יפס חצי חצי
250 גר' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר (150 גר')
3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה (180 גר')
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
2 כוסות קמח (280 גר')
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס קמח (40 גר')
לתערובת הבהירה:
• 1/4 כוס קמח (40 גר')
• 1 כוס שוקולד צ'יפס מריר (200 גר')
• לתערובת הכהה:
• 1/4 כוס קקאו (40 גר')
• 1 כוס שוקולד צ'יפס לבן (200 גר')
• להכנת הבצק:
• במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית.
• מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
• מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.
• מכינים את שתי התערובות ומצננים:
• מחלקים את הבצק ל-2 קערות באופן שווה.
• לקערה אחת מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס מריר ומערבבים היטב.
• לקערה שנייה מוסיפים קקאו ושוקולד צ'יפס לבן ומערבבים היטב.
• אפשר לעצב את העוגיות מיד, אבל עדיף להעביר את שתי התערובות למקרר לשעה-שעתיים (כשהבצק קר הוא פחות דביק ויותר נוח לגלגול).
• מחממים תנור ל-190 מעלות.
• בידיים רטובות מגלגלים כל אחת מהתערובות לכדורים בקוטר 3 ס"מ.
• מצמידים כל זוג כדורים (בצבעים שונים) ומרדדים או משטחים יחד (בעדינות! תוך שמירה על הדוגמא) ליצירת עוגייה אחידה.
• מניחים את עוגיות השוקולד צ'יפס באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
• ואופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט, יציבות מסביב ורכות במרכז, ומתחילות להזהיב בשוליים (שופטים לפי שולי התערובת הבהירה).
• מצננים את העוגיות ומגישים.
• שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים