חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נאן הודי
2 כוסות קמח
1 כפית שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
קורט אבקת סודה לשתייה (ביקרבונט)
2 כפות שמן
2.5 כפות יוגורט
3/4 כוס מים פושרים
1 כף חמאה
1/4 כוס קמח לעיבוד הבצק
• מערבבים את כפית השמרים עם 3/4 כוס מים פושרים עד שהם נמסים ותוססים.
• בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם המלח, הסוכר וקורט סודה לאפייה.
• מוסיפים 2 כפות שמן קנולה, ו-2.5 כפות יוגורט, ואת השמרים המומסים. מערבבים הכל ולשים לבצק אחיד. יוצרים כדור מהבצק ומושחים אותו עם היד במעט שמן.
• מניחים את הבצק מכוסה במגבת, במקום חמים משך 3 עד 4 שעות. הבצק אמור להכפיל את גודלו.
• אחרי שהבצק תפח, מחממים תנור ל- 250 מעלות. יוצרים 6 כדורים מהבצק, ומרדדים עם מעט קמח ומערוך ל"פיתות" שטוחות בעובי של סנטימטר.
• אופים על אבנים או תבנית משך כ-15 עד 20 דקות.
• מוציאים מהתנור ומורחים בחמאה מומסת או גי. (סוג חמאה מקובל בהודו).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים