חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
הקאמבק של הסברינה
לבצק: 1/2 3 כוסות קמח (500 גר')
1/2 שקית שמרית (25 גר')
3 כפות סוכר (35 גר')
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוסות חלב פושר (300 מ"ל)
200 גר' חמאה מומסת
1/2 כפית מלח
לסירופ:
1 ליטר מים
3 כוסות סוכר (600 גר')
• 1/2 כוס רום לשתיה
• להגשה:
• 1 מיכל שמנת מתוקה
• 3 כפות סוכר (35 גר')
• תותים טריים חצויים
מכינים את הבצק ומתפיחים:
• משמנים היטב את התבניות. מערבבים את הבלילה להוצאת האוויר ומעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה בעובי 1 ס"מ.
• מזלפים את הבלילה לתבניות עד מחצית מגובה הדפנות.
• מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (הבצק יגיע לגובה הדפנות).
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• אופים כ-20 דקות, עד שהסברינות זהובות, יבשות ונוקשות למגע.
• מצננים מעט ומשחררים מהתבניות.
• בסיר רחב מחממים מים וסוכר על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומוסיפים רום.
• שומרים על הסירופ בבעבוע עדין מאוד ומכניסים לתוכו את הסברינות הפוכות, כשהצד העליון והשחום שלהן טובל בפנים.
• מבשלים חצי דקה, הופכים לצד השני ומבשלים חצי דקה נוספת, עד שהסברינות תפוחות, רכות וספוגות סירופ.
• מוציאים בעדינות לצינון על רשת.
• שומרים את הסברינות המוכנות במקרר עד ההגשה.
• מקשטים ומגישים: מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצפת רכה.
• מניחים כף קצפת על כל סברינה, מקשטים בחצי תות ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים