חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה ושוקולד לבן עם אוכמניות
לתחתית: 150 גר' ביסקוויטים טחונים לפירורים
100 גר' חמאה מומסת
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
למלית הגבינה: 750 גר' גבינה לבנה 5% או 9% שומן
1/2 כוס סוכר (100 גר')
6 ביצים
1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)
300 גר' שוקולד לבן
לקישוט: 1 סלסילה אוכמניות טריות
•מכינים את התחתית:
• מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת וקליפת לימון ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה.
• שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
• מכינים את מלית הגבינה:
• טורפים יחד (לא מקציפים!) את הגבינה, הסוכר והביצים.
• מחממים במיקרוגל (או על אש קטנה) שמנת מתוקה ושוקולד לבן, עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
• מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.
• יוצקים את המלית על תחתית העוגה שהייתה במקפיא.
• מחממים תנור ל-140 מעלות.
• מניחים בתחתית התנור תבנית גדולה ועמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
• מכניסים את תבנית העוגה למים הרותחים בתנור.
• אופים את עוגת הגבינה כשעה וחצי, עד שהיא יציבה בשוליים ועדיין רכה ורוטטת במרכז (היא לא אמורה להזהיב).
• מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר להמשך צינון של שעתיים לפחות (עדיף למשך הלילה).
• מפזרים על העוגה אוכמניות טריות ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים