|
|
עוגת ביסקוויטים ללא אפייה |
מרכיבים :
|
150 גר' שוקולד מריר
100 גר' מרגרינה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 חבילת קצפת צמחית
2 כפות נס קפה
סירופ שוקולד
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים את המרגרינה לסיר גדול וממיסים על אש בינונית.
•
כשהמרגרינה נמסה לחלוטין, שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומכניסים לתערובת. מכבים את האש וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס.
•
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים היטב יחד עם 1/4 כוס סוכר עד לקבלת בלילה חלקה.
•
מערבבים גם את שלושת החלמונים ומקפלים לתוך תערובת השוקולד שהספיקה להצטנן.
•
מקפלים את הקצף אל תוך תערובת השוקולד והביצים עד קבלת תערובת חלקה.
•
ממיסים שתי כפות נס קפה בחצי כוס מים חמים, טובלים כל ביסקוויט בנוזל ומסדרים אותם בצורת משטח על תבנית חד פעמית עמוקה.
•
מורחים מעל שכבה מתערובת השוקולד והביצים.
•
מניחים על השוקולד עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל עוד שכבת שוקולד.
•
מניחים עוד כמה שכבות שבוחרים ומכסים הכל בבסקוויטים.
•
להכנת הציפוי, מקציפים מיכל שמנת מתוקה צמחית עם שארית הסוכר.
•
מורחים את הקצפת על העוגה ומעטרים בסירופ שוקולד.
•
מכניסים למקרר למספר שעות ומגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|