|
|
ספינג' מרוקאי |
מרכיבים :
|
1 קילו קמח
50 גר' שמרים או שקית שמרית
1 כף שטוחה מלח
2 כפות סוכר
3 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון
אבקת סוכר לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
•
יוצרים גומה באמצע ומוסיפים את השמרים.
•
מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך יחסית.
•
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה-שעתיים בהתאם לטמפרטורה.
•
מרתיחים שמן לטיגון עמוק, וכשהשמן חם, מנמיכים את הלהבה לחום בינוני.
•
יוצרים בעזרת ידיים רטובות, את עיגולי הספינג' עם חור באמצע דוגמת בייגל או דונטס אמריקאי (טבעת) ומטגנים בשמן החם.
•
מזהיבים משני הצדדים מוציאים ומניחים על נייר סופג.
•
מפזרים מעל אבקת סוכר, או דבש ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|