|
|
אורז אדום עם סלק |
מרכיבים :
|
1 כוס אורז בסמטי איכותי
1 שורש סלק אדום מגורד גס
1 בצל בינוני חתוך דק
1 כף רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית כמון
קורט פלפל לבן
1.5 כוסות מים רותחים
|
|
אופן הכנה :
|
• בוררים את האורז, משרים במים ושוטפים.
•
מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שקיפות, ומוסיפים את הסלק האדום.
•
מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות, ומערבבים.
•
מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ואת האורז המסונן. כשמגיע לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ל-15 דקות.
•
בודקים אחרי 15 דקות אם כל המים התאדו.
•
מכבים את האש, ולאחר 5 דקות, פותחים את הסיר ומפרידים את האורז עם מזלג.
•
מגישים חם עם תוספות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|