חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אורז אדום עם סלק
1 כוס אורז בסמטי איכותי
1 שורש סלק אדום מגורד גס
1 בצל בינוני חתוך דק
1 כף רסק עגבניות
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית כמון
קורט פלפל לבן
1.5 כוסות מים רותחים
• בוררים את האורז, משרים במים ושוטפים.
• מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שקיפות, ומוסיפים את הסלק האדום.
• מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות, ומערבבים.
• מוסיפים בזהירות את המים הרותחים ואת האורז המסונן. כשמגיע לרתיחה, מעבירים לאש קטנה ל-15 דקות.
• בודקים אחרי 15 דקות אם כל המים התאדו.
• מכבים את האש, ולאחר 5 דקות, פותחים את הסיר ומפרידים את האורז עם מזלג.
• מגישים חם עם תוספות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים