חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דאל- נזיד עדשים הודי
20 גר' חמאה ומעט שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 כוס עדשים כתומות שטופות היטב
3 שיני שום כתושות
3 ו-1/2 כוסות מים
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
1 כפית זרעי כמון
1 כפית גראם מסאלה
קורט פלפל לבן
1 כפית זרעי כוסברה
• 1/2 כפית כורכום
• 1 כפית מלח (להוסיף רק אחרי הרתיחה!)
• ממיסים את החמאה עם מעט שמן במחבת על חום בינוני.
• קולים מעט את זרעי הכמון (כאשר זורקים את הזרעים לשמן בטמפרטורה הנכונה, הם מתפצפצים - נפתחים ומפיצים טעם וריח).
• מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד שנהיה שקוף.
• מוסיפים שום וג'ינג'ר ומערבבים במחבת כדקה.
• מוסיפים את שאר התבלינים (ללא מלח!).
• מוסיפים את עגבנייה ומערבבים.
• להוסיף את העדשים ולערבב.
• מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
• מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה.
• במשך כל זמן הבישול יש להסיר מלמעלה קצף ולכלוך המצטברים בסיר.
• מוסיפים מלח ומתקנים תיבול במידת הצורך (לעיתים מומלץ להוסיף כפית כמון נוספת).
• מגישים עם אורז חם ליד.
• בתאבון.
• * חשוב לקלות את זרעי הכמון בטמפרטורה הנכונה. בטמפרטורה נמוכה מדי הזרעים לא יתפצפצו, ואילו בגבוהה הזרעים יישרפו.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים