|
|
עוגת גבינה איטלקית |
מרכיבים :
|
9 ביצים
כוס ו-1/2 סוכר
1/4 כוס שמנת מתוקה
1/3 כוס קמח
2 כפות תמצית וניל
2 כפות קינמון
גרדת לימון משני לימונים
מיץ משני לימונים
אבקת סוכר לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים במעבד המזון את כל חומרי הבלילה עד יצירת מרקם חלק.
•
משמנים ומקמחים תבנית עגולה (קוטר 30), או תבנית אלומניום מרובעת עמוקה,ושופכים פנימה את הבלילה.
•
אופים משך שעה וחצי לתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות.
•
מכבים את התנור, ומניחים לעוגה לשהות בתנור המכובה עוד 30 דקות.
•
מוציאים את עוגת הגבינה מהתנור, בוזקים אבקת סוכר ומצננים במקרר לפני הגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|