|
|
קציצות דג קוראניות |
מרכיבים :
|
360 גר' דג לבן
1/2 כוס גזר בקוביות
1/2 כוס בצל נקי חתוך לקוביות
3 שיני שום
1 כף וחצי בצל ירוק קצוץ
1 ביצה
1/2 כוס קמח
1 כפית מלח
קורט פלפל לבן
|
שמן לטיגון
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את הדגים לחתיכות קטנות וטוחנים אותם במעבד המזון.
•
מוסיפים פנימה גם את הגזר, הבצל והשום, עוד 3 כפות מים ומעבדים לעיסה חלקה.
•
מוציאים את העיסה מהמעבד לקערה, ומוסיפים בצל ירוק קצוץ דק, פפריקה, מלח, פלפל, קמח וביצה.
•
לשים את תערובת הדגים לעיסה חלקה.
•
יוצרים מהעיסה קציצות דגים שטוחות.
•
מחממים מחבת עם 3-5 כפות שמן טיגון ומטגנים את הקציצות כשתי דקות מכל צד עד השחמה.
•
מגישים חם או קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|