חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מג'דרה - אורז עם עדשים
1 כוס עדשים חומים - שהושרו ובושלו עד חצי ריכוך
3/4 כוס אורז
2 כוסות בצל קצוץ
2 כפות כמון
1 כף מלח
• מחממים בסיר שתי כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה (כ- 5 דקות).
• מוסיפים לבצל את האורז והעדשים וממשיכים לערבב כמה דקות.
• מוסיפים 4-5 כוסות מים (עד כיסוי מלא)ואת המלח.
• מורידים לאש בינונית קטנה, מכסים ומבשלים 30 דקות.
• אחרי 30 דקות מערבבים ומוסיפים את הכמון.
• מכסים את הסיר שוב ומבשלים עוד רבע שעה עד 30 דקות, או עד שהעדשים רכים. במידה והתבשיל יבש ניתן להוסיף עוד מים.
• כשהתבשיל מוכן, מצננים ומגישים.
• מג'דרה במרוקו, מוגשת בטמפרטורת החדר אם כי ניתן גם לאכול חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים