|
|
רוטב לכנפים בנוסח כנפי באפלו |
מרכיבים :
|
כ-500 גר' גבינה כחולה כגון גבינת רוקפור או גבינת גורגונזולה
1/4 כוס מיונז
1/4 כוס שמנת חמוצה
שן שום קצוצה
מלח ופלפל
כף חומץ בן יין לבן
|
|
אופן הכנה :
|
•מפוררים את הגבינה הכחולה בכלי עמוק.
•
מוסיפים לגבינה את הרוויון, מיונז, גבינה חמוצה, כף חומץ בן יין לבן,שן שום קצוצה ומערבבים.
•
מוסיפים את רוטב הווסטרשייר, מלח ופלפל.
•
הרוטב מוגש מסורתית עם כנפי עוף נוסח באפלו.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|