|
|
עוגת גבינה קרה בטעם לימון |
מרכיבים :
|
250 גר' חמאה רכה ללא מלח
1 חבילת ביסקוויטים רגילה
750 גר' גבינת שמנת
2 שפופרות חלב ממותק (395 מ"ל כל אחת)
מיץ משני לימונים גדולים
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים תבנית עוגה מצופה בנייר כסף.
•
ממיסים את החמאה בסיר קטן, כותשים את הביסקוויטים במעבד המזון לאבקה ומערבבים עם החמאה, עד שנוצר מרקם של חול רטוב.
•
שופכים את תערובת הבסקוויטים לתבנית ומשטחים אותה היטב עם תחתית של כוס, כך שהתערובת תיקשר ותשמש כבסיס לעוגה.
•
מכניסים את התבנית עם התחתית המוכנה למקרר.
•
מעבדים בבלנדר 750 גר' גבינת שמנת (אם הגבינה מוצקה, חותכים קודם לקוביות).
•
מוסיפים חלב ממותק (790 מ"ל), ומיץ משני לימונים.
•
מעבדים היטב לתערובת סמיכה.
•
שופכים את תערובת הגבינה מעל מצע הביסקוויטים ששהה במקרר, מסדרים בצורה יפה, ומחזירים למקרר לפחות ל- 4 שעות לפני הגשה.
•
ניתן לקשט בפתיתי שוקולד, קינמון או סוכריות.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|