חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פלאפל אמיתי מחומוס
250 גר' חומוס
3 שיני שום קצוצות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
1 פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
2 כפות קמח
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית כמון
1 כפית זרעי כוסברה כתושים
1 ליטר שמן צמחי לטיגון
מלח ופלפל
• משרים את גרגירי החומוס במים משך לילה.
• בבוקר, מסננים את המים ושוטפים את החומוס ומעבדים אותו במעבד המזון עד יצירת מרקם גושי כמו פרורי לחם.
• מוציאים את התערובת לכלי נפרד ומכניסים למעבד המזון חופן פטרוזיליה, כוסברה קצוצה, צ'ילי, שום ושתי כפות מהחומוס המעובד.
• מעבדים עד קבלת תערובת מעט גושית.
• מוסיפים את התערובת שנוצרה, לשארית החומוס המעובד, ומערבבים עד קבלת מרקם גושי לח.
• מוסיפים את הקמח הכמון, גרגירי הכוסברה הכתושים, אבקת סודה לשתייה וכף וחצי מלח.
• מוסיפים פלפל לפי טעם.
• אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים מעט מים.
• מרתיחים את שמן הבישול, צרים עיגולים עם הידיים ומניחים על מגש.
• מכניסים את כדורי הפלאפל אחד אחד לשמן החם וממתינים שיזהיבו.
• מוציאים את הכדורים מהשמן למגש עם נייר סופג.
• מגישים את כדורי הפלאפל חם בפיתה, או כמנה ראשונה עם טחינה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים