|
|
פאי פקאן ושוקולד |
מרכיבים :
|
90 גר' חמאה
3 כוסות פתיתי שוקולד לבישול
1 כוס סוכר
3 ביצים
2/3 כוס סירופ מייפל
1/2 כפית מלח
בצק פאי מוכן בתבנית
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים את פתיתי השוקולד בבן מרי (מניחים קערה מעל סיר מים רותחים, מבלי שהקערה תיגע במים, וממיסים בתוכה את השוקולד והחמאה תוך ערבוב).
•
שוברים שלוש ביצים בקערה, ומקציפים עם חצי כוס סוכר וקורט מלח.
•
מוסיפים את המייפל וטורפים יחד עם מטרפה.
•
מוסיפים לתערובת את הפקאנים (חצאים שלמים), ומערבבים.
•
מוסיפים את תערובית השוקולד הנמס לתוך הקערה ומערבבים בעדינות.
•
שופכים את התערובת לתוך תבנית בצק הפאי המוכן.
•
אופים משך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
•
מגישים עם גלידה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|