חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת לבה משוקולד
שתי ביצים גדולות + חלמון אחד
5 כפות חמאה
2 חפיסות שוקולד בישול (105 גר')
3 כפות סוכר
3 כפות קמח
2 כפיות קקאו
אבקת סוכר לקישוט
•מניחים את השוקולד בכלי מותאם למיקרוגל, מוסיפים את החמאה, וממיסים יחד במיקרוגל.
• בכלי נפרד, מוסיפים את הביצים לסוכר וטורפים היטב.
• מערבבים את בלילת הביצים והסוכר עם השוקולד המומס.
• מנפים אל תוך התערובת את הקמח, הקקאו, וקורט מלח, ומקפלים פנימה בעדינות.
• משמנים כלי קרמיקה אישי המיועד לאפיה בחמאה וממלאים במלית (לא עד הסוף).
• מכניסים את הכלים למקרר למשך כשעתיים, עד שהמלית מוצקה לחלוטין.
• לאפייה: מחמים תנור ל- 220 מעלות.
• ממלאים תבנית חרס קרמיקה או פיירקס עמוקה עם מים רותחים, ומעמידים בתוכה את כלי הקרמיקה האישיים עם המלית.
• מכניסים את התבנית לתנור ואופים בתוך כלי המים (בן מארי) כ- 15 דקות.
• העוגות מוכנות כשנכניס כפית למרכז העוגה, נקבל בפנים "לבה" נוזלת של שוקולד.
• לסיום - בוזקים מעל העוגות אבקת סוכר.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים