|
|
עוגיות שוקולד צ`יפס |
מרכיבים :
|
150 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
כוס ו- 3/4 קמח
1/2 כוס פתיתי שוקולד לאפייה
1/2 כוס פתיתי שוקולד לבן לאפייה
1 ביצה
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים תנור ל- 160 מעלות.
•
מערבים בקערה את החמאה המומסת, עם סוכר לבן וסוכר חום.
•
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים היטב עם מטרפה עד שמקבלים מרקם גבישי של חול רטוב.
•
מוסיפים פנימה ביצה וטורפים היטב.
•
מוסיפים לתוך הבלילה מעט קמח וממשיכים לטרוף.
•
מוסיפים עוד קמח וטורפים וכך עד שכל הקמח מעורבב היטב בבלילה.
•
מוסיפים פנימה את פתיתי השוקולד החום והלבן ומערבבים היטב.
•
ניתן גם להוסיף צימוקים ואגוזים לבחירתכם.
•
מכינים תבנית עם נייר כסף ועליה נייר אפייה ומסדרים מעליה עם כף את העוגיות.
•
ניתן להעזר בידיים כדי לעצב את עוגיות השוקולד צ'יפס לצורה הרצויה.
•
מכניסים את העוגיות לתנור ל- 15 עד 20 דקות.
•
חשוב לבדוק אחרי 10 דקות כדי למנוע חריכה.
•
מוציאים את השוקולד צ'יפס מהתנור ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|