|
|
לביבות תפ"א (Hash Browns) |
מרכיבים :
|
250 גר' עגבנות שרי
ספריי שמן זית (פאם)
4 תפוחי אדמה גדולים קלופים
1/3 כוס שמן צמחי לטיגון
150 גר' עלי תרד בייבי
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מרסקים את תפוחי האדמה במגרדת (פומפיה) גסה, סוחטים את הנוזלים, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים בקערה.
•
מחממים שמן טיגון במחבת, צרים מתפוחי האדמה לביבות, ומטגנים בשמן (כסמטימטר שמן), כ-3 דקות מכל צד, עד השחמה.
•
במחבת נפרד, מרססים מעט שמן ומקפיצים קלות את התרד עם והעגבניות, ועם מעט מלח ופלפל.(כ- 5 דקות).
•
מוציאים את הלביבות מהאש ומספיגים את השמן בנייר סופג.
•
בוזקים מעט מלח ומסדרים מעל את התרד והעגבניות הקלויות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|