חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת גבינה בטעם שוקולד
2 כוסות עוגיות אוראו שחורות או ביסקוויטים כהים
1/4 כוס חמאה או מרגרינה מומוסת
960 גר' גבינת שמנת פילדלפיה
1 כוס סוכר
2 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
1 חבילת שוקולד בישול מריר
4 ביצים
1/2 כוס אוכמניות או תותים לקישוט
• מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
• מפוררים את העוגיות בתוך שקית עם מערוך או במעבד המזון יחד עם 1/4 כוס חמאה מומסת.
• מסדרים את הבלילה על תחתית של תבנית שצופתה מראש בנייר כסף, ואופים משך 10 דקות.
• ממיסים את השוקולד המריר בבן מרי עד קבלת מרקם חלק ומבריק, ומניחים לו להצטנן מספר דקות.
• מביאים את גבינת השמנת לטמפרטורת החדר, ומערבלים אותה במיקסר עם סוכר, 2 כפות קמח ותמצית וניל.
• כשהשוקולד מצטנן מעט, מוסיפים גם אותו למיקסר ומערבבים.
• מוסיפים לבלילה את הביצים באופן מדורג (אחת אחת) תוך ערבול במהירות נמוכה, עד שכל התערובת אחידה וחלקה.
• כשהתערובת אחידה, שופכים אותה מעל מצע העוגיות האפוי, מחזירים לתנור ואופים משך 45 דקות, או עד שמרכז העוגה מתייצב.
• כשהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין משך מספר שעות במקרר- טרם הגשה.
• מעטרים בתותים או אוכמניות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים